Keluar spotting warna darah

Ada ke yg prgnant 6week keluar spotting memula wrna coklat lama lama wrna merah darah? Tdi ada pergi hospital selepas keluar spotting mcm darah tu.. doc scan nmpk kantung je, katanya kemungkinan antara tanda awal kehamilan atau kandungan tak menjadi😞 risau + takut sebab lama menunggu rezeki ni.. 2 minggu lagi kena rujuk dkt hospital lagi😔 ada ke mommies yg keluar spotting mcm ni

1 Balas

Saya pernah camtu 7weeks+ keluar spotting, lama lama mcm merah period. 2 days lepas tu saya gugur sbb darah continuously turun & lambat check dgn dr 🥲 selalunya bila dah start spotting dr ada bagi ubat hormon untuk kuatkan rahim. Moga baik baik je untuk sis

3y ago

sy baru je drip dan scan.. doc scan hnya nmpk kantung je.. klau ada spotting byk n mcm ketul2 baru refer ke hospital balik.. harap sgt kandungan baik2 saje.. hope sis pun ada rezeki lagi selepas ni