Spotting how many days?

Hai nak tnya selalunya spotting normal brpe lama yea? Prnh p hospital tgk ade yg start preggy smpai 10 weeks still spotting jugak. Sy punya on off xboleh buat keje byk kalau byk rehat 5 weeks Hri tuh ade spotting 4 Hri lepastu stop now dh 7weeks bru smlm ade balik. Boleh share experience korg tq

1 Balas

Sebelumni saya bleeding lebih 14 hari tapi bila check tu bukan blood dia wrna coklat rupanya kena jangkitan kuman. then doct bagi duphaston & antibiotik terus okay. cuba check, and minta ubat duphaston untuk kuatkan rahim.