No featus only sac

Hai..ada tak mommies yang macam saya..kandungan dah masuk 6 weeks 3 days n bila scan tak nampak pape..hanya ada sac(kantung) saje..before ni saya pernah gugur mac 2019..ni kandungan ketiga saya..saya harap sangat kandungan saya kali ni menjadi..doakan saya ya..

No featus only sac
7 Balas

Hai.. dulu saya pon memula mcm ni.. 7weeks nmpk kantung saja.. doktor kata kat saya normal.. lps tu scan lg 10weeks da nmpk baby.. InShaAllah doa bbyk ya sis.. jaga makan.. mkn vitamin semua.. smoga sis n baby sihat2 saja

4y ago

Tenkiu sus..

normal...sbb tu rmai Dr n nurse sarankn scan msa 8w and above...sbb dsbalik excited nk tgok tu nt jd frust n stress..

Xper tunggu 7 week atau 8 week mesti membesar... 6week memang sac je.. tapi ada x try scan melalui bawah..

4y ago

Tenkiu sis..takde scan ikot bawah cuma dr kata biasa lah kecik lagi tak nampak..😌

masih awal lagi sis. nanti kalau taknak risau cuba scan bila dah 10weeks 😊

Hi sis, mcm mne dh nmpk baby skrg? Sbb sy pun alami benda sama

boleh tahu awk lasy period bila ya?

inshaAllah xdaa apa2 tuh.