Tiada yolk sac

Hai mommy semua nak tanya ni..hari ini sy 5 minggu 3 hari dan buat scan sbb nak tahu lekat dlm rahim.Doctor sdh scan dan kantung lekat dlm rahim.tapi dlm kantung tu takde yolk sac. Ini normal ke utk kandungan 5 minggu dlm kantung tu kosong.Risau betul sy..sbb sebelum ni pernah gugur😔 #pleasehelp #firstbaby #firstmom #5minggu

4 Balas

awal sgt tu sis....saya 6minggu pun npk kantung je .... pas 2mingu dtg Alhamdulillah dh dpt ....Skrg dh nk masuk 8bln .... Jgn risau ye ....mudahan sis dan bby sihat sempurna

1y ago

Terima kasih sis..bagi semangat kat saya

Awal lg. Minggu ke 8 blh cek lg

1y ago

Sama-sama

normal..awal lg

1y ago

Terima kasih..

Normal

1y ago

Terimw kasih