Sakit nak berak atau nak beranak 😅

hai sy skrg dh 37week 4days.. haritu dh masuk hospital sb leaking.. pstu cek jalan dh 2cm... kene tahan wad 4hrii sbb gdm on diet jgk.. 2hri dkt hospital 10kali drip ubat antibiotik pstu hri yg ke 3 dkt hospital pakar cek jalan dh tutup balik dh.. skrg dh ade dkt rmh.. mslh skrg.. sy rse sakit dkt ari² bila baby bergerak.. pstu dh mula sakit pinggang.. lately nii kjp2 sakit perut.. nii ank yg ke 4 dh tp tiap kali mengandung.. contrction last tuu mcm panikk tk tahuu mne satu sakit 😅... sakit nk berak ke nk beranak.. confius.. sbb sebelum nii semua normal pstu senang je smpai2 hospital trus bersalin.. lgpun sebelum nii tkde kencing manis.. yg ke 4 nii sy kene kencing manis...

2 Balas

same lah kte.. anak ke4 bru de gdm, pastu gdm on diet, dh 36weeks doc ckp tggu sampai 22hb klu xde tanda or xbersalin lg 23hb dh kne serah dri sbb 24/8 due date, de gdm xleh lbih dr 40weeks, rse mcm xreti nk beza lak sakit nk beranak n sakit bse, pastu yg ke4 ni sakit celah kangkang yg amat, sblm ni xde pn..

Maaf tiada pengalaman macam puan. Saya rasa nak berak tapi tak berak masa di LR selepas IOL 37w