Gerak xcukup 10 kali

Salam nak tanya.. Harini baby kurang gerak.. Dh pkul 9 mlm pun still 6kali gerak je.. Pstu dkt bahagian ari2 sakit smpai ke miss v.. Nk gerak mmg sakit smpi menangis..nk angkat kaki pun sakit rse berat je dkt bawh ari2 ni hmm.. Nk bngun smpai mintak tolong suami.. Normal ke mcm ni? Btw dh 28week 3days.. Perlu ke pergi hospital cek??

4 Balas

pergi hosp sis ,, saya yg walaupun baby cukup 10gerakan tp baby gerak slow dri yg sblm2 ny pun g hosp ..

perlu segera ke hospital sis. terus pergi ke wad bersalin. semoga baik2 ajee 🤲

prgi ke hsptl sis... sbb dh 12jam xckup 10 ...bhaya tu

g hospital cpt..risaunya