Kedudukan rahim kebelakang??

Asalammualaikum..bulan ni sy lewat haid tapi bila check upt memanjang negetif..so sy g scan n dktr ckp rahim kebelakang..so x nmpak baby n kntung..hnya dinding rahim menebal..tp dktr ckp mybe sbb awal lg skitar 5 minggu..soalan sy..adakah sbb kedudukan rahim kebelakng jd upt sy negetif..??#seriusnanya #pregnancy #mommybuntu

3 Balas

saya pon rahim kebelakang. cuba sis cek lagi dua minggu. mcm sy, minggu ketujuh baru buat pregnantcy test. memang jelas naik dua line. insyaAllah ada rezeki. sebelum tu jga diri elok2 jgn buat kerja berat.

4y ago

okey sis..insyallah.aminn..tq ye

Kedudukan rahim tak mempengaruhi upt.

4y ago

that way sy risau..sbb agak sukar untuk dpatkan mklut yg berkaitan dgn simtom yg sy alami..by the way..tq sis sbb sudi jwap soalan dari sy :)

tak