mengandung lagi

hai sy nk tny pndpt mumy smua sy sebelum ni dh dua kli czer ank 1st 7 yrs anak ke 2 1yr 2month tp skrng sy pregnnt lagi 😔 sy ambik depo tp hari tu terlepas tarikh period 2/3 month lps tu terus tk dtg period check upt double line 😭 mcm mne ni sy risau ya amat risiko yg akan ditangungg n beby sya menyusu badan 😌 ada yg mcm sy tak

10 Balas

kalau dh ambik depo doctor & nurse tak kan marah awak. walaupon kita ambik apa2 perancang possibility nak pregnant tu masih ada awak. aggap je rezeki awak allah nak bagi. pergi je kk nnt buka buku pink biar doctor dn nurse nilai tahap kesihatan awak yea🌻. kalau utk part baby susu badan awak boleh minta advise dr doctor. doctor akan bgtau awak samaada awak boleh continue susu bdn ataupon tak base on kesihatan awak☺️. sy doakan urusan awak dipermudahkan yea❤️

12mo ago

yg selamat nya bila x bersama je. once u bersama, risiko mengandung tetap ada x kira u pakai iucd ke implanon ke depo ke pil ke kondom ke.