Mom gdmmmmm

Hai, sy nk tanya, masa pregnant anak first sy ada gdm. Skrg anak nk masuk 11 bulan and time lahir pon baby besar. period xdtg lg bulan ni. Takut nak check. Ada ke mom yg ada gdm pregnant jarak dekat? Misi marah x? Contoh kalu anak first 3.5kg. Adakah anak yg seterusnya akn bertambah berat or ada je yg xsampai 3.5kg?

8 Balas

Lain pregnancy lain condition baby dear. Tak sememstinya bby sblm ni you kena gdm, next baby anak akan besar. Kalau period lewat, check UPT ya baru tau pregnant ke tak. Let say pregnant, misi nak marah ke apa lantak la. Pekak kan telinga. Semua tu rezeki allah bagi. Terima seadanya and be positive. Yang penting, next pregnancy, jaga makan