nak start cuti bila?

Hai sy nk minta pendapat lah.. Biasa suami isteri yg pjj ni.. Suami cuti bila ye? Masa ibu2 mengandung brpe minggu start cuti? Sy pjj dgn suami.. Sy skrg tgah pregnant 34 Week 2 Day.. Suami balik raya cina ni genap 35 Week.. Jadi suami nk amik cuti start raya cina ni.. Tapi suami cuma dapat cuti 3 minggu je.. Lepastu dah kena naik cuti.. Suami kerja swasta.. Kalau 3 minggu, kandungan sy bru 38 Week.. Lepastu suami kena naik kerja dah.. Masalahnya suami nk sgt teman sy dalam labor room ... Ni Baby first.. So agak2 bila masa sesuai utk cuti? Hmm tahu kita xboleh agak bila Baby nak keluar.. Agak2 37 minggu baru start cuti okay tak? Hahaha soryy lah.. Just minta pendapat.. Suami duduk pasir gudang johor.. Sy di melaka.

7 Balas

Suami sy balik masa sy da bloody show. Pagi pukul 4 tu terus gerak. Ngam2 elok dia sampai, dalam pukul 10 tu sy dah kena masuk LR. Pukul 12 dia masuk LR teman saya meneran. 😂

4y ago

Ohh lama jugak.. Xrisau Lah sy kalau mcm tu .. Mungkin sy buat cara sis kot.. Dah Sakit or keluar tanda terus Call suami