Contraction

Hai.. Sy nak tnya, ade x ibu2 yg preggy 36w2d y skit dkat ari2, celah kangkang, blakang, n baby ngeras.. Ptt x pegi hospital n brp lama ye mse utk brsalin?

6 Balas

sy 35 weeks 3 days.dh 2 hri mengeras wlpn x kerap. pergi klinik, heartbeat ok,air ktmban ok,tali pusat xlilit baby. cume kple baby dh masuk laluan. dr bgi mc dlu utk rest. tkut aktif sgt kt tmpt kerja nnti lg cpt bersalin. so,kalau sy baby gerak x normal..better pergi klinik utk check. lg pn skrg sis dh 36weeks