scan namun tak nampak kantung

Saya hamil 5 minggu. saya pergi scan di klinik..masih tiada kantung..adakah normal?

6 Balas

sama la macam saya hari tu.. scan 6 week.. pun tak nampak kantung.. cuma rahim saja menebal kata doctor.. 14 week Saya scan semula.. Alhamdulillah dah nampak janin..😁😁 nampak elok je

3y ago

bleh tahu x mase tu scan atas ke bwh?

sy scan 5minggu pun tk de kantung lg sis. 7mnggu scan da ad heartbeat..jgn risau sis,klau risau lg bahaya..positif je k..

Normal sis...sy 5 weeks pn nmpk kntung je. Repeat scan 8 weeks bru ade heartbeat.

3y ago

Alhamdulillah...

normal sis. saya dulu pun 5 minggu tak nampak kantung lagi.

Normal, nanti datang scan sekali lagi doktor akan check

4y ago

Alhamdulillah sis. Jaga diri dan kandungan elok-elok ya

awal lg