Terlepas appointment klinik

Hai, sy nak tanya. Saya trlepas appointment di klinik baru2 ni. Macam mana nak buat ye? Walk in je ke klinik ke?

11 Balas

walk in ke klinik tpi awal2 la ... mcm sy ade je appointment terlepas bru2 ...pastu sy dtg klinik terus msok bilik nurse2 time nurse bru masok keje .... sy ckp je kt nurse sy ade masalah keluarga balik kg hehe ..lepas tu nurse suh pigi kaunter ambik nombor ckp ambik kencing haha

Boleh je kalau nak walk in. cuma, takut waktu awk pergi tu misi busy dgn patient lain yg ada appointment haritu. So kalau sy, utk elakkan sebarang masalah better call dulu bagitahu yg awk terlepas appointment sekian sekian and dapatkan tarikh baru.

Sekarang dah call ke ? Call je no kk dekat buku pink inform , takde pape pun saya pun selalu miss sebab bekerja 😅 takyah walk in pun takpe call je no dekat buku pink tu

sy sllu terlepas kdg mmg tak dpt pergi sbb sy takde kenderaan dgn ada ank kecik lg . jd antara sy call klinik utk postpone or klinik akn call sy

Klinik gov ke klinik pvt? Klinik pvt reschedule je semula. Kalau KL walk in jenuh la nak tunggu giliran, kalau untung dpt dgr nurse bebel juga

call la klinik blik bgtau npe xpegi..tu pun xtau ke..bende simple je.. kang klo walk in nti kne mrh ng nurse lg la malu. baik kol dlu.

3y ago

Dia xtau lh dia bertanya sis.. kot sape2 ada pengalaman mcm dia.. chill2 ok.. jgn stress2.. jwb baik2.. 🙂

kalau tempat sy,tak blh walk in utk terima appointment. dia akan bg tarikh lain. so tabahlah amek cuti lagi🥲

Call je klinik. Selalu klu kita x dtg, nurse akan call tanya kenapa tak dtg.

Call klinik bagitahu terlepas appointment. Nak mintak tarikh baru.

call klinik minta tarikh baru..