Klinik Kesihatan

Hi. Nak tanya kalau nak pergi bukak buku pink dekat KK, kena book appointment dulu ke ye? Atau boleh walk in. #firstbaby #pleasehelp #firstmom

3 Balas

Tahun lalu, masa mula2 dapat tau pregnant. Sy walk in ke KK dan cakap sy pregnant jadi nak confirm balik di KK. Sy test UPT di KK dah confirm pregnant. Nurse di kaunter minta number hp sy. Nurse yg uruskan sy yg akan contact sy utk confirm tarikh appointment buka buku pink 🌸 (Call atau WhatsApp.) Lepas tu, sy dtg je waktu appointment. Apa2 dokumen, nurse dah sedia inform kita via Call/WhatsApp.

dekat tempat kk saya kena pergi kk baru dia bagi tarikh appointment bukak buku, call dia tak layan,,

ikut tempat , ada yg bole walk in saja.