Appointment klinik

Hi mommies semua. Nak tanya, musim musim pkp ni nak buka buku pink kena buat appointment online dulu atau boleh walk in terus? Kalau buat appointment, under apa ya? Pesakit luar ke? #pleasehelp

10 Balas

Kalau KK tempat saya, kena booking by call or whatsapp je. Saya tau boleh whatsapp sbb search Facebook KK tu. Appointment online (utk buka buku pink) x semua KK ada buat.

Hi! Google qmed.asia/booking --- cari KK yang cover area rumah awak (boleh call dulu untuk kepastian), "Book Now" dekat Klinik Ibu dan Anak, "Pendaftaran Buku Pink" 😊

dekat my sejahtera tekan dkt digital health pastu kuar quequemad bleh booking kt situ

Kena ada appointment musim pkp ni.. Call bahagian kkia(klinik kesihatan ibu anak)

Saya dulu call kk,then dieorang bagi date n masa appointment..

kena buat appointment dlu sis...

cuba call kk utk book appintment

klu saya buat appointment dulu

Appointment booking dulu

kena appointment dl sis