Darah period atau implantasi.. Sya period selalu ontime cuma kali ni lewat period sampai 5 hari n

Hari keenam turun mcm ni ..so confius sbb tkry check upt sblom ni n tkpasti period ka implantsi.. Sapa pernah jady#pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

Darah period atau implantasi.. Sya period selalu ontime cuma kali ni lewat period sampai 5 hari n
6 Balas

upt terus... sy seminggu before due trus positive. tak dpt nak beza period ke impantasi.. buat je test untuk bejaga2

better check sis sbb klau tgok mcm ni je susah nak jamin ni darah apa ..klau gi klinik pun dktr akan check upt juga

Kalau period on time. Boleh check upt. Relax terima result dgn hati terbuka

dh try upt? better chck upt

try pregnancy test..

try upt