Ingin kepastian

Hai... sy mummy Baru di Sini... setelah 7 tahun menunggu utk mengandung, akhirnye Allah telah bg rezeki pd Bulan yg mulia ini... pergi klinik utk check kandungan... sudah 6 minggu... tp bile scan cuma nampak kantung sahaja.. denyutan jantung xde Lg.. adakah baby sy tidak menjadi... skrg ni sy dalam keadaan sedih Dan x tau nk bgtau husband ttg hal ni... kawan2 Ade pengalaman x Sama mcm masalah sy skrg ni...

14 Balas

Alhamdulillah... Insha Allah rezeki, sabar ya mommy Baby masih awal dlm kandungan..

Saya pun baru jugak....baru 6 weeks....nmpk kantung.....9 weeks scan balik.....

InsyaAllah.. amin.. awal2 mmg tak nampak.. mcm sy 9w baru nmpak..

Normal tu sis.. Fikir+ve ya