Bleeding keluar darah fresh

Hai, sy dah pergi hospital kecemasan. Keluar darah fresh dua kali (kat pantylinear) . Doc dah scan ikut bawah, masih ada kantung. Baby 4 weeks. Lepastu dah takda darah dalam 1 hari. Doc bagi surat utk scan 2 minggu lagi. Ni lepas balik dari hospital, keluar lagi darah. Tapi tulah bukan ketulan, hanya tumpahan depan pantylinear. Risaunya saya. 😒

2 Balas

maaf gambar agak kotor . cuma nak tanya macamni tanda nak gugur ke

12mo ago

Awak monitor je dulu. Kalau keluar coklat/hitam pergi KK. Kalau fresh blood. Pergi kecemasan ya walaupun sikit

sekarang macam mana? still bleeding?

12mo ago

Mungkin janin tak menjadi. Sebab sy tak jatuh. Cuma terlalu aktif berjalan masa raya je. Cuci bius separuh badan sebab kat dinding rahim masih ada tempelan darah. Alhamdulillah selesai semua