Bleeding keluar darah fresh

Hai, sy dah pergi hospital kecemasan. Keluar darah fresh dua kali (kat pantylinear) . Doc dah scan ikut bawah, masih ada kantung. Baby 4 weeks. Lepastu dah takda darah dalam 1 hari. Doc bagi surat utk scan 2 minggu lagi. Ni lepas balik dari hospital, keluar lagi darah. Tapi tulah bukan ketulan, hanya tumpahan depan pantylinear. Risaunya saya. 😢

2 Balas

maaf gambar agak kotor . cuma nak tanya macamni tanda nak gugur ke

12mo ago

Awak monitor je dulu. Kalau keluar coklat/hitam pergi KK. Kalau fresh blood. Pergi kecemasan ya walaupun sikit