bleeding 11w+

mommies macam ni normal tk ? tadi siang kencing ada keluar darah tapi dah pergi hospital diorng scan kata baby okay semua okay diorng suh sy bedrest sahaja , lepastu malam ni kencing keluar lagi tapi macam fresh blood pulak bukan darah yng bercampur air kencing , harap dapat membantu soalan sy ni

bleeding 11w+
1 Balas

kluar shj darah spnjg 9 bln preggy pergi sj hospital untuk check.. 11weeks dh tiada istilah kluar darah penempelan dh.. ini risiko ancaman keguguran.. pergi je..