KENCING MANIS SEMASA MENGANDUNG

Hai, sy baru dpt call dari klinik, nurse tu ckp result gula sy tinggi, sy ada kencing manis, baccan 9.2,bagi sy tinggi sgt ni, sy terkejut sgt, ada tips tak korang boleh share mcm mana nk turunkan paras gula dlm drh ni? Ini anak pertama sy.. Hmmm risaunyee sy

2 Balas

Kene diet sis...amalkan permakanan suku2 separuh...xde jalan lain....air manis...klo bole..elak langsung...xpe sis bertahan tuk 9bulan je....

Stop or kurangkan karbohidrat