Kencing Manis

Assalamualaikum.. sy 14w dh detect kencing manis. trkjut rse. thap blur tu smpai lupe nk tnye bacaan gula kt nurse mse nurse call td. dlm proses menerima keadaan diri ada GDM. sbb akk² sy xde y kena seawal sy. Itu lah org ckp rezki mengandung xsama mcm adk bradik. Slowly sy akn cuba ok. Boleh share any positive comment or tips utk jaga bacaan gula dlm darah.. Thanks mommies 😊 #1stimemom #advicepls #firstbaby

1 Balas

beli alat bacaan gula kt shopee sis . tiap kali makan bole tgok bacaan gula .