Susu wajib ke diminum semasa pregnant

Hai. Susu mmg perlu ke diminum semasa pregnant? Ada minuman lain yg boleh diganti dgn susu tak? .Sy xboleh minum susu. Minum susu je buat hal. Muntah dan sakit kepala.

2 Balas

anmum pun ok.. tpi kalau mmg x larat nak mnum.. mkn je sayur sayurn dan buah buahan

3y ago

Itu la. Xlarat kalau asyik kluar balik je. Tp tu la org tua2 duk ckp mmg kna mnum susu😅

Kalau xleh, doctor suggest amik pil calcium. Saya pon mcm awk jugak

3y ago

Ohh mcm tu. Trima kasih ye😘