muntah dan angin

Hai smua..utk 5week prgnancy normal ka bdan slalu brangin n muntah2...adakah prut kosong mndorong kpada rasa loya seseorg? Asyik sendawa saja dan muntah saja sampai bdan jdi letih..let me know..

2 Balas

Normal and jgn biarkn perut kosong yer.. perut mmg sebu n kekdg ganggu tidur.. so ltk la ubat angin dkt area bawah breast tu sikit.. n mtk suami ltk dkt blkg n urut sikit.. bg kluar angin.. sabar ea memula mmg mcm ni alahan nya..

Normal kot. Saya pun mcm tu dulu. Masuk 16minggu makin berkurang 😊