Salam sejahtera,bagaimana utk menghilangkan rasa loya pd seseorg?nk muntah,rasa angin je Tak muntah,

Bantu bakal bapa

2 Balas

sediakan secawan honey lemon suam tiap pagi. bila mengandung acid perut naik atas, tu yg mudah muntah. plus hormon tk stabil. so lemon membantu. follow cara sy buat ni: - 2 slice lemon dlm cawan. - sesudu madu. mana2 pun boleh. -perah sesudu jus lemon jus dlm cawan. - air panas stengah cawan - kacau2, then tekan2 lemon slice (bahagian kulit lemon) guna sudu. enzymes kt kulit lemon tu yg sgt membantu actually - dh rata, campur air biasa. minum sementara suam. tips kedua, consume supplement calcium+d3. bantu kawal hormon n tkdelah sakit sgt bdan. ibu mengandung kena consume 1000mg calcium daily. but intake 600mg daily pun okay dh. tmbah minum susu lagi. ☺️

3y ago

okay..terima kasih puan

Saya amalkan minum jus oren peel fresh...alhamdulilah memang hilang rasa loya

3y ago

okay..terima kasihbos