Muntah kalau sudah menyusu

Mom,ank Sy kalau sudah menyusu,kalau Sy sudah bagi sendawa terus keluar susu balik..itu normal ka??walaupun sudah sendawa,dia mcm tidak selesa saja ..rasa mcm mau muntah balik² saja tu..Okeyy ka tu??#ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

baby berapa bulan? minum berapa oz?

1y ago

2oz patut ok je. lepas minum cuba jgn ada dukung2 atau masa tgh minum try tinggi kan sikit aras kepala baby letak bantal ke ape. dia muntah sikit ke byk sis? kalau sikit2 tu biasa la maybe jeluak susu je sbb cara minum/botol (terlebih minum angin). kalau muntah byk setiap kali minum susu sis perlu bawa jumpa dokter takut ada masalah lain. moga baby sis sihat2 aja.