nak tanye

ada tak sape2 mcm sye .. mkn smua bnde xboleh.. mkn sikit je muntah n angin mudah masuk dlm bdan. adakah bby dlm kandungan akan lemah

2 Balas

cuba consult dgn doktor sebab takut nanti dehydrated sebab kerap muntah.. cerita dgn doktor, kadang doktor bagi ubat tahan muntah

Berapa minggu dah? Cuba makan dengan kuantiti yang sedikit, tetapi kerap. Minum air suam + lemon @ limau.

2y ago

mkn yg tringin pom still muntah hehe.. sye try air suam dgn lemon nanti hrap2 brkesan laa.. terima kasih kongsi 😊