Susu formula

Susu fm ape yg sesuai eh utk baby umur 3bulan?? Sy nk try bgi susu botol plk senang supaya nk tinggalkn ke ape... Btw sy dh bgi susu fm lactogen mlm td,sy buat 1 scoop setengah tkde pekat sgt bancuhan tu.. dh bgi dia hisap tp dia kuarkn balik pulak..bila bgi lgi dia mcm tk suka susu fm.. #bantusharing

1 Balas

baby yg dh terbiasa dgn susu bdn mmg ssh nk terima fm. Susu bdn drop ke? Dh cuba pam dlm botol bg baby minum?

4y ago

oh yke,tkde drop lgi sy suri rumah..tp mkcik2 oyang dia tk abes2 suruh bgi susu fm.. dorg suh bgi sehari sekali bancuh jgn pekat..