Bby 10 Bulan Belum Tumbuh Gigi Normal X

Hai.. Slmt mlm semua.. Sy nk tanya.. Bby sy dh 10 bulan tp still x tumbuh2 gigi. Lpstu kblkgn ni bby xnk mkn sgt.. Dua hari lps ad try bagi die bubur yg x di blend. Die xnk lngsung mkn. Lpstu harini mkn bubur blend semula. Masa tghri mkn abes stat ptg dh xnk makan semula.. Hmm.. Sy buntu.. Nk bagi die mkn ape lagi ye.. Any suggestion?

98 Balas

Baby sy 10 bulan 20 hri skrg. Gigi bru naik sikit. Sy prasan masa awal sblum tumbuh gigi dia xnk bbur blend. Sy beli pasta buddies. Rebus. Cubit2 bg dia mkn. Pndai pulak kunyah 😶. Rupanya dia da xnk blend 😅. Sis join grup happy baby foods malaysia kt fb. Sna bnyak resepi bolei cuba 😊

2y ago

anak sy semue die balun... nasi ayam pon ditelan... alhamdulillah.. razeki masing2. semoga membesar dgn sihat.