Pendapat

Hai sis semua??‍♀️??‍♀️ Sya nk tnya tgal 4hri je due sya? Tpi tk de contraction dekat baby la,,?? Macam mne yer adakah sya kene tunggu jer, sbb sblm ni ade kluar darah sama lendir tpi Baby tk de contraction yg kuat sperti mhu melahirkn mcm mne yer, jdi panic pulk sya ni? Boley bgi pendapat tk sbb jln Baru bukak 2cm tpi disuruh balik pulk?

1 Balas

Lg 4 hr due....lps date due pon doc akanbg tamhn 1w utk bsalin..jln dah buka 2cm...so sis sabar je ok...jgn risau...just monitor pergerakn bby

4y ago

Eya doktor ade tmbah hari lagi sampai 13.1 eya trima kasih sya akn cuba bersabar☺️