Pernah tk alami macam ni?

Siapa pernah alami mcm ni? Doc suruh sya tggu lgi 2 weeks jika ada perubahan, tpi sekarang ni sya ada simptom2 mcm hamil sya confuse, last period 24 ogos.. Adakah ni hanya perubahan hormon? Sbb bulan lepas sya OK je period. Tk de masalah sebelum ni. Masih ada peluang dpt baby ke Kalau situasi mcm ni?

Pernah tk alami macam ni?
2 Balas

ada nampak sac ke belum puan ? boleh cuba semula lagi 3minggu to be assured. buat upt test, kalau double line insyaAllah ada tu cuma terlalu awal utk nampak. fertilisation date pun unknown jadi puan boleh check semula lepas 3mgu. insyaAllah ada rezeki :)

in shaa allah..ada nty tu sis..saya last period 26/08 ... sya check double line terang daa.. tp kalo scan...rasanya blm npk ..tggu laa 8week ke atas baru scan balik..in shaa allah ..ada rezeki sis nty..sis jaga kshatan je skg ne elok² yee...