bantuan pleass

Salam sis.. Sya nie suami jauh kami jmpe pown jarang² pastu tk de org tua yg jge sya plk dok ngn akk die plk tk de sgt pengelaman pasal org hamil nie.. Sya nk tnye lh sejak dua menjak nie perut sya berbunyi mcm perut lapar tpi sya dh mkn tk lapar nk kate angin pown sya tk thu mcm bunyi ges pown ade pastu nty perut sya krem hmm rase² knp yee ade kah itu normal org hamil?

1 Balas

Wsalam, da brpa bulan ?

5y ago

Tpi sya tk de rase die gerak pown sis hm rase mcm angin pown ade ges pown ade hmm