Pendapat

Nak tnya semlm sya ade keluar lendir dan darah perut mengeras tk lme baby still normal bergerak, sya pergi jmp doktor then doktor chek jln Baru 2cm due sya besalin 3.1.2020 tpi kalau tak besalin juga doktor bagi tambah hari sampaii 13.1.2020?? So sya kene tggu lagi ke macam mana yerr sbb mengeras tu tk trlalu kerap tpi sakit Ke nk kene tggu tanda seterusnya sbb nurse ckp lendir dan darah tu cuma bukaan jalan. Almaklum ini ank yg nmbo4 Anak anak sebelum ni tk pnah mcm ni kluar tanda terus besalin. Tk prnh blku mcm ni sbb mse 5bulan prnh blku pndarahan?

1 Balas

Kalau saya mmg tanda bersalin keluar lendir+darah , dalam sehari terus baby lahir . sis cuba jalan 2 jam straight dan turun naik tangga , makan nenas pun membantu juga.