Ujian HCG

Hai Sis Semua Saya nak Bertanya Ada X Sesiapa Sblm Ni Buat Gcg keputusan Dua Line Tp Satu line Tu Kabur... Ada Kah Tu Hamil.. Maaf Sbb 1st Time

Ujian HCG
30 Balas

Congrats...pregnant tu sis..mcm sy jgk...makin lama nnti makin terang

positif tuuu.. samar jgkk testtt seminggut lps lewat piried pon samar

Yep.. me.. mcm ni jgk kabur.. i only did upt once and its positive..

Positif sis.. Tahniah.. Jaga kandungan ye sis. Jangan angkat berat .

5y ago

Ok tq sis.

Hamil tu sis.. or lagi semnggu sis cuba test lagi sekli

Yes pregnant tu. Kabur sebab awal. Tapi positif resultnya

Sy test pun samar tp positif.. Sekarang dh 23minggu dh

Hamil ni. Tahniah.. Jaga kesihatan baik2..

Test brand lain pula. Clearblu ke

Lpas 2 ari test mesti terang