Ujian HCG

Hai Sis Semua Saya nak Bertanya Ada X Sesiapa Sblm Ni Buat Gcg keputusan Dua Line Tp Satu line Tu Kabur... Ada Kah Tu Hamil.. Maaf Sbb 1st Time

Ujian HCG
30 Balas

saya pun kabur tpi doc cakap 2 minggu lagi dtg utk checkup lagi .. tapi dia bagthu mmg dah postif prgnant .. cuma msih awal utk dia terang sbb baru 4minggu✌🏻 .. doakan saya yaa smoga baby selamt & sihat dlm ni shhehe

preggy...kalau upt banyak, cek hari2. makin lama makin terang..mcm saya TTC 3 tahun, Upt dan Opk mmg belambak, masa dpt positif tu pada DPO11, esok2 dan seterusnya saya cek..makin lama makin terang.

Pregnant ni... Tahniah. Dlu sy xcited nak baby 1st awl cek upt druma. Result 1line.. bbrp jam kmudian 2line tp kabur cmni. Hihi

Mungkin sebab awal lagi sebab tu tak terang sangat line tu..kalau tak pasti boleh je buat test lagi lepas seminggu..

Sama mcm sy....time cek tu 2 minggu dah miss period....cek blk lps 6 minggu kat hosp... Alhamdulillah +ve...

4y ago

Tahniah sis... Mcm saya juga la hari tu..

Buat lps 8 hari lewat uzur mesti clear.. bwh 8 hari xclear sis. Itu pengalaman sy 3,3 orf anak..

Samar juga.. 😊...tp da check urine dkt spital...positif...tggu 8 weeks bru buka buku.. 😄

Yup normal. Alhamdulillah congrats! Take care and may u have such a smooth pregnancy.

Tahniah.. As long as ade 2 line, ade lah tu kandungan.. If - ve, satu line sahaje

4y ago

Tq.. Alhamdulillah skrg dh nk masuk 6bulan

Saya pun dlu kabur trus g klinik buat scans dan alhamdulilah ada 😉