Blighted ovum reason??

Siapa pernah pengalaman blighted ovum? Maksud sperma x sihat or telur x sihat?? Atau jaga makanan?

4 Balas

Antara telur or sperma yg x sihat.. sbab tu janin tak jadi. Dua2 kena main peranan makan sihat, exercise. Kalau husband rokok kena stop.

sperma/telur xsihat. kualiti sperma dan telur blh ditingkatkan melalui pemakanan

11mo ago

depends on rezeki juga. dalam kehamilan semua impossible untuk berlaku. semoga ada rezeki next time ya

Either dua tu lah. Bileh jadi dua2 tak sihat jugak

sperm or telur taksihat