Period delay upt negatif

Hai siapa ada pengalamam period delay sampai 2-3 bulan tapi upt negatif?? Saya dh pnah scan masa lewat sbulan. Tp sampai skarang xperiod2😅 nak kena scam lagi ke?? Upt still negtif

Period delay upt negatif
9 Balas

kena check dgn dktr pakar sakit puan..kwan sya 6bulan tak priod and dktr suspect nak monopos umr dia bru je 27..kena periksa awal2 spya tidak trlambat .. 2bulan tak haid tak smstinya nak monopos je ye jgn stress ye sis..tkut sbb ectopic pregnancy pulk dan bnyk lagi faktor2 lain

1y ago

Alamak scarynya baru 27 xkan dh nak monopause.. biar btul dktr ni 😅