PERIOD DELAY

sis sminggu dah lewat period... upt still negatif... kenape yer?? atau ada cadangan

16 Balas

Saya pernah ipt negetif , rupanya mengandung. Tapi sayangnya ia jadi molar pregnancy.. baby tk mmbentuk jd janin. So better mntk dktr scan atau ambik darah hcbg....

Tggu sminggu lg sis.. Mcm sy delay sminggu cek upt - ve.. Delay 2 mggu pon - ve.. Dekat masuk 3 mggu baru +ve..

4y ago

alhamdulillah tahniah sis😘... rezeki sis... yupp betul.. kite tak sme ..ade yg dpt detect awal n ada yg tak.. td mandi .. ada spotting kt my underwear.... dlm kepala period or something.. 🥺.. dgn keadaan skrg nih nk g klinik pun kne tnjuk surat kt polis (covid-19).. aduhaii susah nye rasa

Dulu saya mcm tu jugak sis. Sis tunggu 2 mnggu lagi baru check upt balik.. Insyaallah naik double line 😊

Kalau ovulasi lambat susah nak dapat detect awal2 , sebab hcg masih rendah . Takpe sis tunggu lg 2minggu ye

Sy pn da lewat 5hri nie sis still neg Pkai upt yg strip tu pkai celup tu..

Msh tllu awl. Nt cek blik.. ad org len .. 3bln preg die xsdr n bchg xlh bce

Try check balik lepas 2-minggu. InShaaAllah...Ada rezeki tu

sis tggu lg 2 mggu insyaallah ada rezeki nanti

Hmm try buat blood test sis. Mungkin hcg rendah.

4y ago

tuh laa 2kali bt upt.. negatif..sllu cramp perut mcm sngugut tu..

Try check lg nt mby bru tu x nmpk