Period delay upt negatif

Hai siapa ada pengalamam period delay sampai 2-3 bulan tapi upt negatif?? Saya dh pnah scan masa lewat sbulan. Tp sampai skarang xperiod2😅 nak kena scam lagi ke?? Upt still negtif

Period delay upt negatif
9 Balas

Sy pernah ada pengalaman 3 bulan tak period jugak tpi g klinik scan tak preg. Sblm ni period regular. Tetbe tak dtg period. Tapi ada simptom preg 😂 prgi 2 klinik dorang cuma nak bagi ubat turun darah. Tapi prgi 1 lagi klinik nih, dia scan, ada cyst, pcos both ovaries. Dpat ubat hormon, ubat utj pcos. Ambik masa lama jugak lah. Buat blood test utk full body smua. Bulan 8 darah kluar berketul. Bulan 9 tak period jugak. Cek upt dua line. Doakan kandungan sy kuat n sihat ye ❤️