Period delay upt negatif

Hai siapa ada pengalamam period delay sampai 2-3 bulan tapi upt negatif?? Saya dh pnah scan masa lewat sbulan. Tp sampai skarang xperiod2😅 nak kena scam lagi ke?? Upt still negtif

Period delay upt negatif
9 Balas

Benda2 gini kena check dgn doktor bru dapat jawapan. Pengalaman saya pula sy pernah tak period 2 bulan tapi tak pregnant sbb nya saya naik berat badan mendadak. Kebetulan kerja klinik saya tanya pada doktor terdekat, dia kata sbb berat bdn naik terlalu mendadak, hormon terkejut & ambil masa utk cover up size bdn iolls. Doktor tu nasihatkan maintain je berat badan sekarang jgn naik2 lagi.. Bagi hormon ok dulu smpai dtg bulan semula.. Alhamdullilah la lps maintain dtg bulan balik tapiiiii sakit sengugut dia nauzubillah.. Mungkin sbb gap lama tak period.