Period delay upt negatif

Hai siapa ada pengalamam period delay sampai 2-3 bulan tapi upt negatif?? Saya dh pnah scan masa lewat sbulan. Tp sampai skarang xperiod2😅 nak kena scam lagi ke?? Upt still negtif

Period delay upt negatif
9 Balas

Pergi klinik sis check. Takut mcm2. Takut kalau pregnant tapi kita taktau semua kerja kita bedal je tak jaga. Takut kalau ectopic ke. Takut ada masalah lain ke. Nauzibillah. Apa2 pun pergi klinik. Saya even lewat sebulan period pun saya pergi je klinik 🤣 Kalau cuma masalah hormone ke takpe. Takut ada masalah lain pulak