Period delay upt negatif

Hai siapa ada pengalamam period delay sampai 2-3 bulan tapi upt negatif?? Saya dh pnah scan masa lewat sbulan. Tp sampai skarang xperiod2😅 nak kena scam lagi ke?? Upt still negtif

Period delay upt negatif
9 Balas

Sy biasa last priod 14hb , tp bulan 8 priod dtg 23hb 3 hri je , bt upt negatif , bulan 9 plk dtg priod 8hb 5 hri juga , tak buat upt sbb ade kenduri kt rmh mntua , tngh2 knduri 10/14 titibe pitam , sy fikir mybe bnyk kje dkt sbulan sbok bli brng nk marhan , 17hb p klink sbb sakit pinggng mcm nk priod lps tu sbb risau juga priod asik dtg lewat , alhamdulillah postif Apa2 pun awk boleh p klink utk cek dlu