Acid Folic

Hai semua,sy nk tanye sy d arahkan dtag ke KK tuk buat buku pink pd 25/8/2019 sedagkan sekarag kalau ikut prkiraan first priod sy dh prgnant 7 minggu so agak jauhkn dr tarikh buat buku pink 2.. sy prgi checkup d klinik swasta n cume dpat pil vitamin mcm dlm gambar.. n sy nak tau ok ke pil vitamin itu shaja sbab sy x d bekalkn acid folic?

Acid Folic
2 Balas

Ni rasa nya obimin . Kalau obimin mmg ada acid folic dlm dia . So oke je kalau makan .

5y ago

2lah try google obimin 2 manis2 sikitkn so same lah dgan ni rasenye de manis2..