hb rendah

Hai semua.. Sy 17 weeks pregnant & dah kali ke 3 check hb x pernah lepas angka 11. Dah mkn zincofer & ferrous fumarate tp still hb dlm lingkungan 10.6 Makan pun dah mkn mcm2 dgg,ikan,sayur kangkung,jambu,hati ayam. Boleh ibu2 share macam mana nak naikkan hb dlm masa seminggu lebih ni? 8 april ni ada appointment lagi skali. Terima kasih ?

1 Balas

Buah buahan pun dapat membantu juga, hopefully article ni dapat membantu & take care ye sis! 💖 https://my.theasianparent.com/buah-naga-untuk-ibu-hamil/?utm_source=question&utm_medium=recommended