msalah tyang BBY bump

Hai semua...skali lagi sy nak luahkan.sy ni lelaki.sy syukur sgt sbb bnyak ilmu sy dpt dlm app ni brdsrkan post2 dn komen2 sis semua.cuma satu je sy nk pesan.baby bump tu aurat Kan..lgi satu x elok.sebab Kan sy pernah la dlu2 zmn bjang msuk group2 porno.kebanyaknnya mereka2 ni share gmbar baby bump.bgi mereka itu merangsang mereka..jdi disini sy hrp sgt sis2 semu tlglah jgn share gmbr2 tu di media sosial...maaf kalau sy ad slah silap disini.jaga lah Maruah anda Dan jagalah Maruah suami anda.nnti kalau gmbr2 sis yg BBY bump tu di salah guna oleh pihak xbrtggjwb sbgai modal jht mreka mula la sis semua rsa nak marahkan..lebih baik mencegah drpd terjebak...

26 Balas

Pada saya... Jika ada post gambar baby bump atau aurat mereka.. Segeralah tegur n minta dibuang gambarnya.. Jgn pula anda komen n menjawab pertanyaan mereka.. Semoga kita terpelihara.