msalah tyang BBY bump

Hai semua...skali lagi sy nak luahkan.sy ni lelaki.sy syukur sgt sbb bnyak ilmu sy dpt dlm app ni brdsrkan post2 dn komen2 sis semua.cuma satu je sy nk pesan.baby bump tu aurat Kan..lgi satu x elok.sebab Kan sy pernah la dlu2 zmn bjang msuk group2 porno.kebanyaknnya mereka2 ni share gmbar baby bump.bgi mereka itu merangsang mereka..jdi disini sy hrp sgt sis2 semu tlglah jgn share gmbr2 tu di media sosial...maaf kalau sy ad slah silap disini.jaga lah Maruah anda Dan jagalah Maruah suami anda.nnti kalau gmbr2 sis yg BBY bump tu di salah guna oleh pihak xbrtggjwb sbgai modal jht mreka mula la sis semua rsa nak marahkan..lebih baik mencegah drpd terjebak...

26 Balas

Bagi pendapat sy lah Kan..main teka melalui bentuk perut ni sbnrnya semuanya mitos belaka..sedangkan scan pun belum tentu lagi betul jantinanya.anak buah sy semua scan jantina pompuan.kluar2 terserlah bbird baby..hmmmm kdang2 Ada juga yg bagi pandangan supaya group ni hnya pompuan je supaya admin remove llki.tpi boleh percaya ke akaun dlm ni smuanya pmpuan.gmbar je letak pompuan.tuan bdan llki.kalau sy mmg terang2 letak gender llki.nama mek sebab org kg pggil mcmtu

Maiesiophilia membawa maksud gangguan seksual yang merupakan kegairahan seksual apabila melihat wanita mengandung. Meskipun hanya sekadar melihat gambar perut, golongan ini mampu berfantasi secara melampau. maiesiophilia , tertarik untuk melihat ke arah payudara dan babybump ibu mengandung..mampu membayangkan tubuh wanita hamil tanpa seurat benang.

Gitu lah encik. Yang suka tayang baby bump ni pulak rata saya perasan DP mereka pakai tudung. Tapi bila tayang perut, boleh pulak dengan baju kaftan nya, leher dan lengan terdedah. Haihh buat main dengan aurat. Kesian diri sendiri dan suami. Tak sedar, apps ni ada je pengguna lelaki. Free je kasi tengok semua tu

yaa btol tu bro...suami sndri pun ada gtau,ada sesetengah lelaki bole tgoda bila tngok ppuan preggy ni seksi katanya wlupun jln dh mcm penguin😅 kdang klu keluar jln2 pun ada je mata2 jantan melihat mcm nk telan org tu smpai takut2 kita nk jln,pdhal punya selekeh msa preggy ni😅 so take note ye mommy2 semua🤗

Yer..btol tu.. Xyh nk tnjuk sgt bby bump tu dgn niat seronok nk tnjukkn perut yg mbesar tu..sy sbgai ibu kpada 2 ank dn bkl timang bby lg pn kdg malu nk tgok bby bump sndri dpn cermin.. Petah lg nk tnjuk kt org luar..bju sendat pn sy xpkai..sbb malu dn lbh pda jga aurat sy dri org luar tgok...

Tq tuan. Kita kat sini oun da byk kali da berpesan2 tapi masih ada lagi segelintir ibu2 yg teruja bila perut besar dok tayang2 babybump xckup ngan tu suruh teka plak jantinan ank dlm perut tu. Pernah ditegur, kita plak dibahasakan semula. Harap ada la yg celik lps tuan sound kat sini.

betul tu encik jangan kata encik sbg lelaki sendiri yang rasa begitu saya sendiri seorang wanita juga tidak selesa dan segan gambar ibu dgn bangga tayang and siap tanya jantina anak la siap ckp pregnant dh berapa weeks blablabla

Betul sangat ramai sangat yang post gambar baby pump, ada yang angkat baju , ada yang berbaju ketat ... Dalam ini bukan sahaja perempuan malah lelaki pun ada kadang2 kita x tahu niat manusia kan

Mak dgn mak mentua dri awl pregnant dah remind x yh pakai baju ketat2 nk tyg kt org awk tu mengandung.. so dh tau la sbb dia... Husband pun ada ckp stgh lelaki nafsu dia suka tgk pregnant woman..

Pada saya... Jika ada post gambar baby bump atau aurat mereka.. Segeralah tegur n minta dibuang gambarnya.. Jgn pula anda komen n menjawab pertanyaan mereka.. Semoga kita terpelihara.