msalah tyang BBY bump

Hai semua...skali lagi sy nak luahkan.sy ni lelaki.sy syukur sgt sbb bnyak ilmu sy dpt dlm app ni brdsrkan post2 dn komen2 sis semua.cuma satu je sy nk pesan.baby bump tu aurat Kan..lgi satu x elok.sebab Kan sy pernah la dlu2 zmn bjang msuk group2 porno.kebanyaknnya mereka2 ni share gmbar baby bump.bgi mereka itu merangsang mereka..jdi disini sy hrp sgt sis2 semu tlglah jgn share gmbr2 tu di media sosial...maaf kalau sy ad slah silap disini.jaga lah Maruah anda Dan jagalah Maruah suami anda.nnti kalau gmbr2 sis yg BBY bump tu di salah guna oleh pihak xbrtggjwb sbgai modal jht mreka mula la sis semua rsa nak marahkan..lebih baik mencegah drpd terjebak...

26 Balas

Mmg masalah. Dah ramai yg tegur. Ehh. Send juga gamba baby bump. Xpyh la dok tnya orang dlm ni. Mereka bukan tok nenek nujum pon boleh tahu gender baby. Pelik kadang2.

Sy penah post teguran mcm ni sblm ni. Tp ntah la. Makin menjadi2 lg. Plik org skrg ni. Bangga sgt tnjuk perut tu. Ape xd perasaan malu ke.

Nasihat yg sgt baik.. Tq sharing.. Hrp lps ni x pyh la suruh teka jantina bby lg.. Suruh jer suami masing2 teka.. 😂😂

5y ago

Baik scan or tnggu bsalin je dr suruh org teka2 jantina kan..😂😂 org lain teka mcm la btl sgt..semua pun assumption..haih..

Sgt betul..xperlu pkai ketat2 tnjuk baby bump.. sian kt baby tu..belum kuar perut dah diajar wt dosa..🤦🏻‍♀️

kann..seronok kot tayang baby bump ni seuh teka jantina anak .app ni bkn takat perempuan je ad..laki pun dwload. 😣

Biasa yg pos macam ni sy report saja. Tp tu la. Makin ramai je yg komen. Seronok pula mereka bermain teka teki.

Segannya org lelaki tegur..ari tue ad yg post tp tgk ramai yg komen sonok ja teka jantina baby..😒

5y ago

Tu la...slalu gk tgok..rse meluat pn ade..kte phm xcited dorg tu..tp beragak la.. Sbb llki pn rmai dlm nie..bkn pmluan jer..

betul haritu dh ditegur tp dibuat lagi.. Tq la tlong ingatkn kami

Alhamdulillah.. Terima kasih atas keperihatinan encik 👍

Dorg seronok main teka jantina..tak sedar ada pemerhati..