Confius sgt

Hai sis ada tk ibu ii kt sni pglmn kantung x jdi ?? Ikutkn skg msuk 6 week lbih tpi doctor scan dri tvs nmpk kantung tu x mnjdi ?? Smnggu sy d bgi msa klau x kluar jg sendri knah cuci. Risau sgt skg ni. Drah , upt ok. Cuma tu la sy ada bleeding skg. Bby tu ada hrpn tk lgi. #firstbaby #

Confius sgt
7 Balas

Sy masa first scan doctor ckp x nmpk kantung... Lpas tu doctor ad ckp bby mcm ad dekat luar rahim... Risau hari2 berdoa... Smpai 10w pg scan lagi.. Dah nmpk jantung bby..InshaAllah perbanyakkan berdoa sis😊.. Smoga ad rezeki utk sis

Mungkin baru lagi.. Bleeding tu teruk ke @ mcm spotting? Kalau spotting & takde cramping pinggang /ari ari tu mungkin implantation bleeding.. Cuba dptkan 2nd opinion di klinik lain... Byk2 berdoa ya InshaaAllah dipermudahkan

Mcm saya sis . Saya g scan memula kantung tak nampak . After 3 minggu saya try scan balik , dah ada + ada heartbeat sekali . Cuma jgn bnyak bergerak , makan acid folic siap siap sis . Biar kuat

4y ago

ouh ok2 sis.. thanks

saya scan yg baby kedua ni 5week nampak kantung sahaja .. time tu risau jugak kan .. sama ada kantung kosong or cyts .. insyaallah ada rezeki sis nanti ye... Allah sebaik baik perancang..

Ai bru 6w ,sy 6w xnmpk ape pun,8w bru nmpk heart beat,kwn sy 5w/7w/9w xnmpk pun pastu 11w bru nmpk, xde pulak doc kk trus suruh d&c time 5w

sy pun dlm situasi sis jgk...dh seminggu ...hari ni nk scan blk mcmna...mudahan semua nya baik 2 saja utk kita...

selalunye tggu 7w. kalau 7w dh nampak jantung nln bole dgr degupan jantung dh. sis sabar ye