Pam Susu Yg Betul

Hai semua Setiap kali pam susu, mesti dpt tak smpai 3aun Ape perlu saya buat ye? Sy suda mkn kurma setiap hari, minom horlicks, minum air lebih 2liter sehari, minum air longan+kurma cina Adakah pam susu sy tidak bersesuaian dengan breast sy? Perlu ke saya tukar breastpump lain? Kerana 4tahun yg lepas pun sama juga Setiap kali pam susu dpt sikit je Susu bnyk. Tp bila pam sikit je yg keluar Or ade teknik pam susu yg betol

Pam Susu Yg Betul
27 Balas

Kalau pam ni sbeleum ni guna okay dpt hasil banyak, tapi lately hasil berkurang sedangkan susu memang banyak bila baby df, mungkin sbb valve atau ada parts lain pump tu yg perlu ditukar. Tube pun ada tempoh dia. Valve tu kalau dah makin longgar, suction dah x kuat. Pump brand apa ye sis?

4y ago

Oo yeke Ok2