Perasaan ibu hamil sngt sensitif ke..?

Hai semua..Saya tgh prgnan anak pertama,& 23 weeks..ada x diantara ibu2 yg hamil ni sngt sensitif perasaan nya..terutama hal berkaitan dgn suami..cth sprri layanan suami,terasa suami tiba2 berubah..mcm endah xendah kat kita..mcm mn cara ibu2 mngatasinya..kdang2 hal sebegini mmbuat kn sy suka mngis sndri.. terperap kat bilik..xnk mkn..

2 Balas

tak dinafikan ibu mngandung ni mmg sensitive ..tapi tak perlu lah nak seksa diri dgn baby awak sampai tak mkn.jgn ikutkan sgt perasaan tu ..

3y ago

Terima kasih sis..